valman-doo-vodovodna-armatura
valman-doo

O NAMA

 

VALMAN je proizvodjač vodovodne armaturne sa sedištem u Beogradu i proizvodnim pogonom u Smederevu. Od osnivanja 2000. godine, naša proizvodi su se ugradili u gotovo svim vodovodima širom Srbije, termo i hidro elektranama i naftnoj industriji. Kvalitetom vodovodne armature obezbedili smo značajno mesto u snabdevanju i vodovoda Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Rumunije kao i na veoma zahtevnim tržištima Nemačke, Austrije, SAD...

Kvalitet vodovodne armature se ogleda kroz materijal od nodularnog liva, obrada na CNC mašinama, zaštita plastificiranjem i ispitivanje svih proizvoda. Od 2005. godine posedujemo sertifikat QMS ISO 9001:2000 izdat od DAS, UKAS Engleska, zatim CE znak za sve proizvode, izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda i izveštaji o ispitivanju proizvoda u skladu sa SRPS EN 12266-1.

Kao rezultat uspešnog rada firme Valman uspostavljena je saradnja sa kompanijom HAWLE Armaturen GmbH iz Freilassinga, Nemačka, koja je sinonim za pouzdanost, inovativnost i kvalitet u proizvodnji vodovodne i gasne armature u Evropi i šire. Od 2006. godine kompanija Hawle Nemačka je većinski vlasnik firme VALMAN. Time se pruža velika mogućnost našim komitentima da kod nas mogu pronaći izuzetno kvalitetan i širok proizvodni asortiman oba proizvodjača.

Iz navedenog ulaska u sastav Hawle grupacije proistekla je i saradnja sa ostalim kompanijama u okviru Hawle grupe čiji je Valman distributer za područje Srbije i Crne Gore, kao što su Hawido Švajcarska, Etertubi Švajcarska, Hawle Švajcarska, Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska, Krammer Austrija.


KATALOG

valman-katalog

BROŠURE

valman valman

 

PRATITE NAS

Valman
valmandoo
@valmandoo

PREUZMITE OFFLINE KATALOG - ANDROID APLIKACIJA